Sloopwerkzaamheden

Sloopwerk en grondwerk gaan vaak hand in hand omdat er voordat er gebouwd wordt vaak eerst gesloopt moet worden. Wij voeren verschillende sloopwerkzaamheden uit. Het belangrijkste is dat deze werkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier uitgevoerd worden.

wij beschikken over het juiste materieel en kennis om gebouwen met de grond gelijk te maken, dit kan al gaan om bijvoorbeeld een schuur, garage tot een compleet woonhuis.

De materialen die vrijkomen tijdens het slopen worden gescheiden en daarna afgevoerd, hierbij wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de omgeving en met het milieu.

Voor het verwijderen van asbesthoudende en andere milieugevaarlijke materialen werken wij samen met erkende en hiervoor gecertificeerde onderaannemers. Zodra deze milieugevaarlijke materialen verwijderd zijn, beginnen wij met de sloopwerkzaamheden.

Na de sloopwerkzaamheden begint vaak het grondwerk, wat wij ook verzorgen.

Onze minigravers voor elke klus

Onze minigravers worden vaak ingezet voor sloopwerkzaamheden. Door het grote scala aan verschillende soorten minigravers kunnen we die ieder op hun manier in zetten om de klus te klaren. Soms moeten in de huiskamer of de keuken bestaande vloeren of muren uitgebroken worden. De kleinste minigraver heeft een breedte van 76 cm en kan door een opening van een binnendeur. Op die manier wordt ook zwaar werk in huis uit handen genomen. De kosten vallen reuze mee om deze klus uit te besteden aan een vakman!

In welke plaatsen zijn wij werkzaam?

Staat uw plaatsnaam er niet bij? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.