• UITGEVOERDE PROJECTEN
shadow
Uitgraven zwembad Venray

Uitgraven zwembad en tuin Venray

Vermeulen grondwerken verzorgt al meer dan 20 jaar grondwerk en bestrating. Met de inzet van minigravers is geen klus te klein. De afvoer van grond, oude graszoden, verwijderen beplanting en bomen en bestrating door ons geheel verzorgd worden. Regelmatig verzorgen wij projecten in de regio zuid-oost Brabant en limburg. In Venray hebben we een zwembad uitgegraven in een tuin. Oude beplanting en bomen verwijderd, grond afgevoerd en de tuin zwembad klaar gemaakt.
Straatwerk Deurne aanleg terras deurne

Aanleg straatwerk en terras Deurne.

Vermeulen grondwerken verzorgt al meer dan 20 jaar grondwerk en bestrating. Met de inzet van minigravers is geen klus te klein. De afvoer van grond, oude graszoden, verwijderen beplanting en bomen en bestrating door ons geheel verzorgd worden. Regelmatig verzorgen wij projecten in de regio zuid-oost Brabant. In Deurne hebben we oude bestrating verwijderd en de grond geëgaliseerd voor de aanleg van nieuwe bestrating, oprit en terras.
Straatwerk Helmond
Straatwerk Helmond en Tuin afgraven Helmond Vermeulen grondwerken verzorgt al meer dan 20 jaar grondwerk en bestrating. Hierdoor kan de afvoer van grond, oude graszoden, verwijderen beplanting en bomen en bestrating door ons geheel verzorgd worden. Regelmatig verzorgen wij projecten in de regio zuid-oost Brabant. In Helmond hebben we een tuin afgegraven, oude beplanting verwijderd
TOP