Uitgraven Trampoline, zwembad of vijver

Bent u van plan om een vijver , zwembad of trampoline in uw tuin te plaatsen?

Vermeulen Grondwerken heeft precies de juiste machines en mensen om deze klus snel te klaren. Wij graven niet alleen uit maar voeren ook nog de vrijgekomen zwarte of gele grond af.

Graven sleuven voor pijpleidingen voor het zwembad of vijver.

Bij de aanleg van een vijver, trampoline of zwembad in uw achtertuin worden wij vaak geconfronteerd met het feit dat de toegang voor machines erg klein is. Met onze kleine mini graver kunnen we vanaf een toegang van 76 cm bij u terecht.

Dit zal u veel tijd energie en een zere rug besparen.

Tevens verzorgen wij ook het afvoeren van de vrijgekomen grond.

Onze minigravers voor elke klus

Onze minigravers zijn zeer geschikt voor de aanleg van een trampoline,zwembad of vijver. De omvang van dit soort projecten vergt veel afvoer van zand en vaak komen we wortels tegen die behoorlijk diep in de grond zitten.

Deze zware klus nemen we u graag uit handen en hebben hierin al meer dan 20 jaar ervaring. De inzet van onze minigravers en kennis is een ideale combinatie. De breedte van de kleinste minigraver is 76 cm en kan door een opening van een binnendeur. Wij kunnen tuinen gemakkelijk bereiken door een brandgang, poort of garage. Hierdoor kan de afvoer van grond, oude graszoden, bestrating door ons volledig verzorgd worden. Doordat de minigraver door een deuropening kan, kunnen wij zelfs de kleinste tuinen bereiken.

De kosten vallen reuze mee om deze klus uit te besteden aan een vakman!

In welke plaatsen zijn wij werkzaam?

Staat uw plaatsnaam er niet bij? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.