Casco sloop

De casco sloop van uw bedrijfs- & woonruimte laat u liever over aan een specialist. Bijvoorbeeld ten behoeve van een restauratie, verbouw of nieuwbouw. Bij een casco sloop blijft het uiterlijk van de ruimte intact, casco sloop beïnvloed alleen de inpandige indeling van een bedrijfshal, kantoor, winkelruimte of woonruimte.

Onze werkwijze

Een casco sloop is een omvangrijk project. Naast een goede voorbereiding vergen dergelijke sloopwerkzaamheden ook een duidelijk werkplan. Bij Vermeulengrondwerken stemmen wij het werkplan altijd af op de wensen en behoeften van de ruimten en uw wensen. Een duidelijk werkplan heeft effect op de efficiëntie en kwaliteit van het sloopwerk. In het werkplan is ook een tijdlijn opgenomen zodat u precies weet welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Ook het afvoeren van het sloopafval zoals puin kan Vermeulengrondwerken afvoeren. Hierdoor wordt ieder project schoon opgeleverd.  

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Vermeulengrondwerk beschikt over een ervaren team voor zowel zakelijk als particulieren klanten. Ons team staat van A tot Z voor u klaar. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op en ontvang binnen 1 werkdag een reactie!