Tuinaanleg

Niks is zo lekker als genieten in je eigen tuin! Met Vermeulen grondwerken is uw droomtuin binnen handbereik. 

Vermeulen grondwerken heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebeid van tuinrenovatie en tuinaanleg. Daarnaast beschikken wij over verschillende machines die door binnendeuren kunnen.

Hoe werkt het aanleggen van uw tuin?

Het aanleggen van een tuin is een tijdrovende klus, wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van tuinen. Voorafgaande aan de klus nemen wij met u natuurlijk alle wensen en eisen door en voorzien wij u van een passend voorstel en advies. Van te voren worden ook alle kosten besproken zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. 

Er zijn veel aspecten waar rekening mee gehouden moet worden wanneer het gaat om het aanleggen van een tuin. Voordat wij een een passend voorstel kunnen doen horen we graag van u wat de wensen en eisen zijn voor de tuin.

Graszoden leggen doen we zo

Oud gazon verwijderen
Grondwerk

Graszoden leggen

Oplevering

Niks is zo mooi als direct mooi gras in uw tuin. Wij werken alleen met dagverse graszoden. 

Bomen en struiken verwijderen

Wanneer men werkzaamheden in de tuin wil uitvoeren, dan kunnen boomstronken een bijzonder vervelend obstakel vormen. Bijvoorbeeld bij het aanleggen van een terras, het plaatsen van een tuinhuis, het opnieuw beplanten van een tuin, het maken van een zitkuil en nog veel meer klussen in de tuin kan een boomstronk behoorlijk in de weg zitten.

Het verwijderen van een boomstronk lijkt een eenvoudige opgave, maar dit kan schijn zijn. Vaak zit een boom wijder en dieper geworteld en is de kluit een stuk groter dan verwacht.

Bestrating

Een van de belangrijkste plekken in uw tuin is de plek waar u kunt zitten, lounge, eten of borrelen is het terras.

Bekijk onze pagina over bestrating voor meer informatie 

Tuin omspitten

In met name nieuwbouwwijken adviseren wij voor het aanleg van een nieuwe tuin om de grond een keer goed om te ploegen. zwaar bouwmaterieel is daar veelal vaak over heen gegaan waardoord de grond niet meer ademt en veelal het regen water niet eens meer goed in de bodem kan wegzakken. 

In welke plaatsen zijn wij werkzaam?

Staat uw plaatsnaam er niet bij? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.