Handsloper

Gratis spierballen krijgen tijdens het werk?

  • Bij Vermeulen Grondwerken zoeken we niet zomaar een Handsloper; we zoeken iemand die tijdens het werk fysiek sterker wil worden. Als Handsloper bij ons bedrijf combineer je het nuttige met het aangename: je draagt bij aan belangrijke projecten terwijl je tegelijkertijd aan je fysieke conditie werkt.

wat moet je kunnen?

  • Eigenlijk niets bijzonders! Wij zoeken mensen die graag aanpakken en niet bang zijn om vuile handen te krijgen. Wij leren je alles wat je moet weten over sloopwerk.

Handsloper bij Vermeulen

Je bent een echte aanpakker met een positieve instelling?

werk je graag in een team?

werk je graag met je handen en vindt je niet erg om vies te worden?

wil jij een kans krijgen om te leren en door te groeien?

Solliciteer direct hieronder 

of 

bel / whatsapp 06-22495311

Sluit je aan bij een authentiek familiebedrijf! Als handsloper bij Vermeulen Grondwerken word je een essentieel onderdeel van ons team. Samen trekken we eropuit om de meest uiteenlopende sloopprojecten succesvol af te ronden. Afhankelijk van het project werk je nauw samen met een collega of maak je deel uit van een groter team.

 

Jouw rol is cruciaal in het waarborgen van de kwaliteit en klanttevredenheid op onze projecten. De variëteit in ons werk is groot: van het slopen van badkamers en toiletten tot het ontruimen van complete kantoorgebouwen. Geen dag is hetzelfde bij Vermeulen Grondwerken.

 

Word deel van onze familie en draag bij aan het realiseren van indrukwekkende sloopprojecten!